Srbija iz Lagatora odlazi na EP u Holandiju

Nacionalni futsal tim Srbije, iz Lagatora putovaće na EP u Holandiju. Poslednji pripremni meč futsal reprezentacija Srbije igraće 12. januara protiv selekcije Maroka u dvorani Lagator. Još uvek se ne zna tačna satnica odigravanja zbog televizijskih prava. Sve ovo potvrđeno je danas, kada je dolazila delegacija FS Srbije u Loznicu.

Ovo je još jedna potvrda da se Loznica kotira visoko u sportskom svetu naše zemlje, sve zahvaljujući ljudima koji su zaduženi za sport u ovom gradu a pre svega gradonačelniku Vidoju Petroviću.

Milan Nedeljković prevazišao je sva očekivanja od početka mandata na mestu čoveka zaduženog za sport. U stopu ga prati gradski menadžer Dejan Stalović koji ima neverovatne osećaje za sportski tajming. Sve ovo ne bi moglo da se organizuje bez čoveka koji postaje sinonim sporta u našem gradu, Dejana Dimitrijevića direktora UFK Lagator. Delegacija FS Srbije danas je bila oduševljena uslovima koje naša dvorana ispunjava za sve vrste takmičenja.

Podsećamo da su tri futsalera Loznice ove sezone zadužila dres sa nacionalnim grbom. Mladen Kocić igrao je na svetskom prvenstvu u Litvaniji a kako kaže najkorisniji i najbolji igrač Prve lige Srbije, Marko Perić „Sledeće godine imaćemo ih sedam“

Izvor InfoLo