Na gradskom bazenu nije bilo incidenta

DCIM100MEDIADJI_0003.JPG

Povodom fotografije gradskog bazena na Lagatoru objavljene juče uz tekst pod naslovom – Šta se desilo u lozničkom bazenu? Deca počela da se guše, majka tvrdi da je u vodu sipan „domestos“, danas se saopštenjem oglasilo rukovodstvo UFK ’’Lagator’’.

Oni u saopštenju kažu da se ’’ovaj niti bilo koji drugi incident nije desio na bazenima ’Lagator’’’ i navode da je ’’nepromišljenom i neprofesionalnom objavom na portalu ’’Blica’’ narušen ugled UFK ’’Lagator’’ i ugled Grada Loznice.

  • Zbog ovakve objave slike, obratićemo se pravobraniocu Grada Loznice kako bismo podneli tužbu za nanošenje nesagledivih posledica po naš ugled jer je već danas, tokom jutranjih časova nastao veliki problem zbog takve objave tog lista – navode u saopštenju.

Iz UFK ’’Lagator’’ dalje kažu da svake sedmice Zavod za javno zdravlje iz Šapca kontroliše ispravnost vode na gradskom bazenu dok se u filtersko-hlornoj stanici obavlja automatsko doziranje sredstava za dezinfekciju vode.

Mediji su juče objavili da su se kod nekoliko dece uzrasta od osam do trinaest godina pojavili simptomi ‘’suvog nadražljivog kašlja i crvenilo u oku’’, a sva su bila na jednom privatnom bazenu u Loznici.